آیین تودیع و معارفه رییس حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۴۸۷۳۳ اخبار
تعداد بازدید:۴۹۰۵
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: آیین تودیع و معارفه رییس حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه وبویراحمد ، صبح امروزبا حضور دکتر نوری پور، معاونین واحد استانی، روسا و مسئولین علمی کاربردی استان کهگیلویه وبویراحمد در محل سالن اجتماعات دانشگاه علمی استان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: آیین تودیع و معارفه رییس حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه وبویراحمد ، صبح امروز با حضور دکترنوری پور، معاونین واحد استانی، مسئولین حراست علمی کاربردی در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم دکتر نوری پور ضمن تقدیر از زحمات چندین ساله آقایی یوسفی و آقای موسوی در زمان تصدی پست حراست دانشگاه، آقای مظلومی را به عنوان رییس جدید حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان معرفی کرد. رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه وبویراحمد ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم به اقشار مختلف دانشگاه را از وظایف مسئولین حراست دانشگاه برشمرد و مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی را مجموعه‌ای سالم دانست. همچنین آقای چوبینه از مسئولین حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس ضمن حضور در این مراسم به بیان حساسیت‌های کاری در حوزه حراست دانشگاه پرداخت و حمایت ریاست دانشگاه و روسای مراکز علمی کاربردی را در جهت پیشبرد اهداف این حوزه ضروری دانست. وی اهمیت فعالیت حوزه حراست در فرآیند جذب مدرسان دانشگاه و برخورد بموقع و مناسب با عوامل تهدید کننده دانشجویان بعنوان مهمترین سرمایه های انسانی را مورد اشاره قرار داد. در این آیین مسئولین قدیم و جدید حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه وبویراحمد به ایراد سخن پرداختند و در پایان مراسم ضمن تقدیر و تکریم آقای موسوی، حکم انتصاب آقای مظلومی توسط دکترنوری پور به وی اهدا شد.

نظر شما :